SALTO

SALTO Patat, snacks of hamburgers bestellen in Heerhugowaard

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 672 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Salto. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:23 Eten was perfect en zeer snelle bezorging! Een snack niet voorradig en netjes gebeld of we iets anders wilde ... Top!
24 jun 2022 om 20:22 Portie was lekker veel Eten was wel koud en patat niet gaar.
19 jun 2022 om 20:19 We hadden 3 saté menu besteld, echter was men de patat en salade bij alle 3 de menu’s vergeten. Dit werd wel keurig nabezorgde maar dit was wel 50 min nadat we de saté hadden ontvangen. Kwaliteit van het eten was wel prima
12 jun 2022 om 20:24 Aardbeien milkshakes waren milkshakes zonder smaak verder was het goed en op de aangegeven tijd bezorgd
11 jun 2022 om 21:43 De patat is nu voor de 3x droog en taai ik denk van merk veranderd ouzo echt niet te. Eten ! Word m niet meer heel jammer
5 jun 2022 om 12:43 Eten was weer heerlijk en van Topkwaliteit!
29 apr 2022 om 19:34 Eten was weer van top kwaliteit !
11 mrt 2022 om 23:14 Alles was op tijd, goed warm en de patat nog heerlijk knapperig! Dik tevreden
26 feb 2022 om 21:01 Salto burgers waren weer als vanouds!
20 feb 2022 om 11:18 Snacks waren prima, maar de patat was slap en niet gaar. Hadden daarnaast om 17.45 besteld, en zou 40 min duren. Eten kwam uiteindelijk pas om 19.15.
15 feb 2022 om 14:21 5 sterren ondanks dat het nooit is bezorgd, omdat ik al weet dat het eten prima is en ze heel tof persoonlijk het geld terug kwamen brengen met 2 drankjes erbij als excuus. Er kan altijd iets fout gaan en ik vind dat ze het netjes hebben opgelost.
12 feb 2022 om 21:18 Het eten was niet goed, was koud en klef. Kaas was niet gesmolten bij de kapsalon en vlees was taai. Zijn misselijk na het eten.