SALTO

SALTO Patat, snacks of hamburgers bestellen in Heerhugowaard

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 635 beoordelingen
10 okt 2021 om 18:36 Waarom de bezorgtijd 90 minuten moet duren vraag ik me af, dit kan toch sneller. De Hamburger was lauw dit is zo jammer want de kwaliteit van de burger is perfect. Ze moeten echt iets aan de bezorgtijd doen en beter inpakken zodat het eten heet blijft
9 okt 2021 om 16:52 Eten ok, wat laat gebracht
8 okt 2021 om 23:40 Saltoburger is zeer aan te raden, wat een topburger is dat!
24 sep 2021 om 21:36 Patat beetje taai, niet best. Fanta bestellen en dan jus de Orange krijgen, beetje jammer
12 sep 2021 om 19:51 Bezorging keurig volgens afspraak. Normaal zijn wij zeer tevreden. Vooral over de temperatuur van het eten. Helaas was deze keer de kipsate lauw/koud. Verschrikkelijk zonde. De rest van het eten was prima.
27 aug 2021 om 20:43 Bezorgen was volgens afgesproken tijd alleen het eten viel tegen, patat was slap en de bestelde sausjes zaten er niet bij, en dat was niet de 1e x dat ze het vergaten
25 aug 2021 om 21:41 Heerlijke spareribs, grote portie, en mooi op tijd bezorgd
11 aug 2021 om 20:15 Bezorging was snel en vriendelijk, patat was goed en de frikandel xl hoorde ik ook geen klachten over. Maar alle drie de milkshakes hadden wel iets gelekt, met een waarvan de helft in de tas zat in plaats van de beker. Jammer, want hij was wel lekker.
9 aug 2021 om 8:57 Online werd aangegeven dat bezorging nog 43 minuten duurde, maar toen stond de bezorger al aan de deur. Wat betreft bezorgtijd super snel dus, maar je kan niet van de online tijd uitgaan. Zet die service dan maar uit. Eten super, lamsvlees iets smakeloos.
8 aug 2021 om 20:37 Stond mooi klaar toen ik op aangegeven tijd eten ging halen.
7 aug 2021 om 20:35 Prima eten en mooi op tijd bezorgd.
7 aug 2021 om 17:11 Bestelling laat geplaatst, maar binnen 50 minuten. Eten prima warm bezorgd, zoals het hoort.